Potni nalogi

Modul Potni nalogi vam olajša vodenje potnih nalogov, obračun potnih stroškov in upravljanje voznega parka službenih vozil. Omogoča hitro in enostavno elektronsko vodenje ter obračun potnih stroškov doma in v tujini ter pregledno evidenco o zaposlenih na službeni poti. Modul Potni nalogi se lahko uporablja v povezavi z obstoječim sistemom za beleženje prisotnosti (Špica, Kronos ipd.), lahko pa tudi brez njega. Kontrolna povezava z modulom Odsotnosti poskrbi, da se potni nalogi in druge odsotnosti ne prekrivajo.

Več o modulu

Potni nalogi

Poleg enostavnega izpolnjevanja in potrjevanja obrazcev, vam modul Potni nalogi nudi natančno evidenco potnih nalogov ter s tem povezanih službenih odsotnosti in stroškov. Omogoča samodejni izračun trajanja odsotnosti zaposlenih in s tem avtomatično predlaga dnevnice, samodejno izračuna relacije ter obračuna kilometrino. 

S številnimi funkcionalnostmi, Modul Potni nalogi, omogoča uporabnikom preprosto pripravo predloga za službeno pot, odgovornim osebam pregled nad predvidenimi stroški službenih poti in lažje odločanje pri odobravanju potovanj, obračunskim službam pa olajša sam obračun stroškov službenih potovanj s številnimi povezavami.

Na voljo sta osnovni in napredni paket modula ODOS.Potni nalogi.

Funkcionalnosti modula Potni nalogi

Osnovni paket

 • kreiranje dnevnih in obdobnih potnih nalogov za voznika in sopotnike za Slovenijo in tujino,
 • šifrant krajev,
 • elektronska odobritev potovanja,
 • možnost obračuna in izplačila akontacij,
 • obračun službene poti – izračun trajanja odsotnosti, dnevnic, kilometrin, upoštevanje izplačanih akontacij, preračun tujih valut, dodajanje drugih stroškov in izračun končnega zneska izplačila,
 • prikaz na koledarju po mesecih ali po zaposlenih,
 • elektronska potrditev in odobritev izplačila.

Napredni paket dodatno nudi še:

 • kreiranje obdobnih potnih nalogov za potovanja v Sloveniji,
 • prikaz poti in izračun kilometrine po Google Maps,
 • izračun predvidenih stroškov poti,
 • možnost zajema prometa magna kartic,
 • izvoz izplačila v datoteko za banko in eDavke (XML),
 • izvoz podatkov (xls) za prenos v finančno aplikacijo (celotni nalog ali temeljnica),
 • možnost povezave s sistemom za registracijo delovnega časa.

Preberite več o sistemu ODOS

ODOS REFERENCE: Vaše zadovoljstvo je naša motivacija

Stopite v stik z nami

Z veseljem vam bomo predstavili sistem ODOS,
pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam
pripravili informativno ponudbo.

Alma Rehberger ODOS skrbnica modulov

Alma

Natalija

Peter Čurč ODOS skrbnik modulov

Peter

Matjaž

Vsi moduli in povezave sistema ODOS

Modularna zasnova sistema ODOS omogoča elektronsko izvajanje različnih procesov v organizaciji, prilagodljivost različnim potrebam uporabnikov ter preprosto nadgrajevanje sistema z rastjo potreb poslovanja. Z velikim naborom modulov in povezav z drugimi sistemi omogoča, da imajo uporabniki v enem sistemu dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo in poslovanje. Moduli sistema ODOS so lahko samostojni ali medsebojno povezani.

Ker želimo uporabnikom sistema ODOS kar najbolj olajšati delo, ODOS povezujemo tudi z drugimi sistemi in aplikacijami v organizaciji. Izvedenih imamo že veliko povezav, vedno pa smo odprti tudi za nova povezovanja. Prav povezljivost sistema ODOS z drugimi sistemi in aplikacijami je njegova velika prednost, saj tako omogoča delo in izmenjavo podatkov preko enotne vstopne točke, ki jo predstavlja ODOS. S tem omogoča, da imajo uporabniki, v enem sistemu, dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo, s čimer zagotovi tudi visoko stopnjo preglednosti in zanesljivosti.

Zadovoljni uporabniki so naše vodilo

Povezani moduli

Prenesite si svoj izvod predstavitvenega letaka

Prenesite predstavitveni letak informacijskega sistema ODOS in odkrijte prednosti in rešitve, ki vam bodo olajšale vaše delo.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in letak bo vaš v nekaj sekundah. Obljubimo, da bomo vaše podatke skrbno varovali ter uporabili zgolj za obveščanje o naših ponudbah in novostih.

  Strinjam se z uporaboosebnih podatkov*

  prikaz brošure za predstavitev modulov sistema odos, na sliki je besedilo: Izberite certificiran in zakonsko skladen informacijski sistem