Naročilnice

Modul ODOS.Naročilnice omogoča enostavno izdajo naročilnic, od vnosa in potrjevanja, do pošiljanja naročilnic ter natančno in pregledno vodenje evidence naročil. Na voljo sta osnovni in napredni paket modula ODOS.Naročilnice.

Več o modulu

Naročilnice

Vnos osnovnih podatkov naročilnice v vnosno masko se lahko v okviru nastavitev prilagodi konkretnemu naročniku. Podatki se pridobivajo iz že obstoječih šifrantov, lahko pa se dodajo s prostim vnosom v polja. Določeni podatki so lahko tudi predizpolnjeni in jih ni potrebno vsakokratno vnašati.

Omogočen je popoln pregled nad naročili, hitro iskanje naročilnic ter vpogled v status obdelave naročilnice.

Izpolnjevanje in potrjevanje poteka v elektronski obliki, omogočeno je tudi elektronsko podpisovanje naročilnic. Potrjeno naročilnico lahko pošljete iz ODOS-a z elektronsko ali navadno pošto, pri tem se zapiše tudi v knjigo izhodne pošte. 

V primeru povezav s finančno aplikacijo je omogočeno črpanje vrednosti planskih oziroma  proračunskih postavk, predobremenitev in spremljanje realizacije posamezne postavke. Vse to omogoča skrbniku in drugim odgovornim osebam vpogled v realizacijo naročilnice, brez dodatnega prijavljanja v finančno aplikacijo, ali celo iskanja podatkov v finančnih oddelkih.

Funkcionalnosti modula Naročilnice

prikaz simbola a4 papirja, znotraj papirja je zgoraj simbol vozička za nakupe, pod vozičkom so 3 pike in zraven pik črte kakor za naštevanje

Osnovni paket

 • vnos osnovnih podatkov naročilnice v vnosno masko je prilagojen potrebam organizacije,
 • podatki se pridobivajo iz obstoječih šifrantov ali se dodajajo s prostim vnosom,
 • elektronsko potrjevanje in odobravanje naročilnice (največ dva leva in dva desna podpisnika),
 • pošiljanje naročilnice preko izhodne pošte v ODOS-u, pri tem se naročilnica zabeleži v evidenco izhodne pošte,
 • zagotovljen je enostaven pregled podatkov navedenih na naročilnici,
 • zagotovljeno je enostavno iskanje naročilnic, vpogled v status naročilnice ter popolna preglednost vseh izdanih naročilnic.

Napredni paket dodatno nudi še:

 • možnost povezave s finančno aplikacijo, ki omogoča prenos in kontrolo proračunskih oz. planskih postavk, preobremenitev in porabe po naročilnicah.

Preberite več o sistemu ODOS

ODOS REFERENCE: Vaše zadovoljstvo je naša motivacija

Stopite v stik z nami

Z veseljem vam bomo predstavili sistem ODOS,
pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam
pripravili informativno ponudbo.

Alma Rehberger ODOS skrbnica modulov

Alma

Natalija

Peter Čurč ODOS skrbnik modulov

Peter

Matjaž

Vsi moduli in povezave sistema ODOS

Modularna zasnova sistema ODOS omogoča elektronsko izvajanje različnih procesov v organizaciji, prilagodljivost različnim potrebam uporabnikov ter preprosto nadgrajevanje sistema z rastjo potreb poslovanja. Z velikim naborom modulov in povezav z drugimi sistemi omogoča, da imajo uporabniki v enem sistemu dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo in poslovanje. Moduli sistema ODOS so lahko samostojni ali medsebojno povezani.

Ker želimo uporabnikom sistema ODOS kar najbolj olajšati delo, ODOS povezujemo tudi z drugimi sistemi in aplikacijami v organizaciji. Izvedenih imamo že veliko povezav, vedno pa smo odprti tudi za nova povezovanja. Prav povezljivost sistema ODOS z drugimi sistemi in aplikacijami je njegova velika prednost, saj tako omogoča delo in izmenjavo podatkov preko enotne vstopne točke, ki jo predstavlja ODOS. S tem omogoča, da imajo uporabniki, v enem sistemu, dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo, s čimer zagotovi tudi visoko stopnjo preglednosti in zanesljivosti.

Zadovoljni uporabniki so naše vodilo

Povezani moduli

Prenesite si svoj izvod predstavitvenega letaka

Prenesite predstavitveni letak informacijskega sistema ODOS in odkrijte prednosti in rešitve, ki vam bodo olajšale vaše delo.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in letak bo vaš v nekaj sekundah. Obljubimo, da bomo vaše podatke skrbno varovali ter uporabili zgolj za obveščanje o naših ponudbah in novostih.

  Strinjam se z uporaboosebnih podatkov*

  prikaz brošure za predstavitev modulov sistema odos, na sliki je besedilo: Izberite certificiran in zakonsko skladen informacijski sistem