MODUL

Povezava s finančno aplikacijo

Namen

Povezava s finančnimi aplikacijami oziroma ERP-i omogoča prenos računov in proračunskih/planskih postavk ter spremljanje realizacije pogodb in naročilnic.

Izmenjava podatkov poteka preko spletnih servisov v modulu ODOS.Exchange, v kolikor finančna aplikacija to omogoča. Potrebno je sodelovanje s ponudnikom finančne aplikacije, zato pridobite tudi njihovo ponudbo za izvedbo povezave.

Izvedene imamo povezave s finančnimi aplikacijami: Cadis, Grad, Pantheon.

Možnost izvedbe z ostalimi finančnimi aplikacijami je potrebno prediskutirati na skupnem sestanku s ponudnikom finančne aplikacije, saj se povezava izvede v sodelovanju z njimi. Zato je potrebno pridobiti tudi njihovo ponudbo za izvedbo povezave. Izvedba povezave za javne ustanove je odvisna tudi od tega, ali ste v omrežju HKOM ali ne.

Podrobnosti povezave se opredelijo po popisu stanja in sestanku s ponudnikom finančne aplikacije in se zapišejo v Poslovniku projekta, ko so usklajene.

Povezava je smiselna za izmenjavo podatkov z moduli Nabava, Pogodbe, Naročilnice, Potrjevanje prejetih računov, Projektno vodenje, Izmenjava eRačunov, Upravno poslovanje, VIP Zavodi in VIP.

Mnenja uporabnikov

Zagotovite si ODOS

Zaupajte nam vaš naslov, mi pa vas boomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

Ostali moduli