Projektno vodenje

Modul ODOS.Projektno vodenje je odlično orodje za učinkovito snovanje, planiranje ter spremljanje projektov. V povezavi z drugimi moduli nudi široko paleto možnosti nadzora in spremljanja projektov.

Več o modulu

Projektno vodenje

Omogoča vnos predlogov projekta in delovnih paketov preko Gantograma, pripravo projektne dokumentacije ter ustrezno številčenje prejete dokumentacije. Nudi kakovostno planiranje dela in projektnih opravil.

Urejeni podatki omogočajo vpogled v uspešnost vodenja in izvajanja projektov in lažje sprejemanje strateških odločitev. Projektni vodja vsak trenutek ve, kako poteka izvedba zastavljenih nalog, kakšno je finančno stanje projekta, ali projekt dosega zastavljene cilje in ali je dokumentacija urejena.

Z ažurnim posodabljanjem podatkov o izvajanju projekta, evidenci porabe delovnega časa, nastalih stroških in prihodkih ter z izmenjavo informacij in komentarjev, modul poskrbi za transparenten nabor informacij o projektu in tako omogoča lažje poslovne odločitve.

Dodatno omogoča modul tudi vpogled v koledar zasedenosti kadrovskih virov na projektih in avtomatsko obveščanje o dodanih dokumentih. Priprava in spremljanje komentarjev pa zagotavlja odlično okolje za interakcijo s projektnim timom.

Funkcionalnosti modula Projektno vodenje

odos simbol za modul projektno vodenje, simbol kvadrata, v kvadratu sta dva manjša pobarvana kvadratka (levi kot zgoraj, desni kot spodaj) in dva pravokotnika brez barve

Osnovni paket

 • snovanje in planiranje projektov,
 • opredelitev projektne skupine in vlog na projektu,
 • zajem vse projektne dokumentacije, elektronskih sporočil iz projektnega elektronskega naslova ter ustrezno številčenje dokumentacije glede na pravila projekta,
 • priprava koledarja za prikaz dogodkov in glavnih mejnikov projekta.

Napredni paket dodatno nudi še:

 • vnos in potrjevanje predlogov projekta ter urejanje delovnih paketov preko Gantograma,
 • spremljanje stroškov na projektu (ročni vnos ali zajem iz drugih modulov, če jih naročnik uporablja),
 • planiranje dela in projektnih opravil (dodeljevanje opravil, spremljanje realizacije, evidentiranje opravljenega dela na projektu),
 • izdelava analize časovnic projekta.

Preberite več o sistemu ODOS

ODOS REFERENCE: Vaše zadovoljstvo je naša motivacija

Stopite v stik z nami

Z veseljem vam bomo predstavili sistem ODOS,
pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam
pripravili informativno ponudbo.

Alma Rehberger ODOS skrbnica modulov

Alma

Natalija

Peter Čurč ODOS skrbnik modulov

Peter

Matjaž

Vsi moduli in povezave sistema ODOS

Modularna zasnova sistema ODOS omogoča elektronsko izvajanje različnih procesov v organizaciji, prilagodljivost različnim potrebam uporabnikov ter preprosto nadgrajevanje sistema z rastjo potreb poslovanja. Z velikim naborom modulov in povezav z drugimi sistemi omogoča, da imajo uporabniki v enem sistemu dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo in poslovanje. Moduli sistema ODOS so lahko samostojni ali medsebojno povezani.

Ker želimo uporabnikom sistema ODOS kar najbolj olajšati delo, ODOS povezujemo tudi z drugimi sistemi in aplikacijami v organizaciji. Izvedenih imamo že veliko povezav, vedno pa smo odprti tudi za nova povezovanja. Prav povezljivost sistema ODOS z drugimi sistemi in aplikacijami je njegova velika prednost, saj tako omogoča delo in izmenjavo podatkov preko enotne vstopne točke, ki jo predstavlja ODOS. S tem omogoča, da imajo uporabniki, v enem sistemu, dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo, s čimer zagotovi tudi visoko stopnjo preglednosti in zanesljivosti.

Zadovoljni uporabniki so naše vodilo

Povezani moduli

Prenesite si svoj izvod predstavitvenega letaka

Prenesite predstavitveni letak informacijskega sistema ODOS in odkrijte prednosti in rešitve, ki vam bodo olajšale vaše delo.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in letak bo vaš v nekaj sekundah. Obljubimo, da bomo vaše podatke skrbno varovali ter uporabili zgolj za obveščanje o naših ponudbah in novostih.

  Strinjam se z uporaboosebnih podatkov*

  prikaz brošure za predstavitev modulov sistema odos, na sliki je besedilo: Izberite certificiran in zakonsko skladen informacijski sistem