Izobraževanja

Modul ODOS.Izobraževanje zaposlenim, njihovim nadrejenim in kadrovikom omogoča pregledno pripravo in spremljanje plana izobraževanj, njegovo realizacijo ter možnost vodenja kompetenc zaposlenih.

Več o modulu

Izobraževanja

Modul omogoča planiranje, vodenje in spremljanje izobraževanj od zajema potreb po izobraževanju (katalog izobraževanj), potrditve plana, pobud in napotitev na izobraževanje, do spremljanja realizacije in evalvacije posameznega izobraževanja in izvajalca.

Odgovorna oseba za izobraževanje lahko večkrat letno sproži kampanjo za zbiranje potreb po izobraževanju. Kadrovska služba lahko enostavno spremlja realizacijo plana na nivoju zaposlenega, oddelka ali celotnega podjetja. Vsak zaposleni, ki se udeleži izobraževanja, ob zaključku izpolni ustrezni vprašalnik, kjer oceni izvajalca, vsebino in izvedbo izobraževanja.

Enostavno in učinkovito zbiranje potreb in oblikovanje plana izobraževanja pomeni velik prihranek časa zaradi zmanjšanja administracije. Evalvacija izobraževanj pa omogoča prepoznavo dobrih izvajalcev.

Funkcionalnosti modula Izobraževanja

odos simbol za modul izobraževanje in prikazuje 4 figure spodaj prikazane manjše, eno večjo figuro ki predstavlja šefa in je večja, pomen kakor predavanje

Osnovni paket

 • priprava plana izobraževanj:
  • priprava, korigiranje, odobritev, rebalans plana,
  • obveščanje zaposlenih in njihovih nadrejenih o planu izobraževanj.
 • vodenje pobud za izobraževanje in napotitve na izobraževanja,
 • evidentiranje dejanskega odhoda na izobraževanje,
 • spremljanje realizacije,
 • ocenitev izobraževanja,
 • spremljanje stroškov,
 • razne analize in statistika.

Napredni paket dodatno nudi še:

 • kampanja za zbiranje potreb,
 • zbiranje potreb po izobraževanju in priprava plana izobraževanj,
 • vodenje kompetenc zaposlenih,
 • imenik opravljenih izobraževanj, pridobljenih kompetenc, licenc.

Preberite več o sistemu ODOS

ODOS REFERENCE: Zadovoljni uporabniki so naše vodilo

Stopite v stik z nami

Z veseljem vam bomo predstavili sistem ODOS,
pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam
pripravili informativno ponudbo.

Alma Rehberger ODOS skrbnica modulov

Alma

Natalija

Peter Čurč ODOS skrbnik modulov

Peter

Matjaž

Vsi moduli in povezave sistema ODOS

Modularna zasnova sistema ODOS omogoča elektronsko izvajanje različnih procesov v organizaciji, prilagodljivost različnim potrebam uporabnikov ter preprosto nadgrajevanje sistema z rastjo potreb poslovanja. Z velikim naborom modulov in povezav z drugimi sistemi omogoča, da imajo uporabniki v enem sistemu dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo in poslovanje. Moduli sistema ODOS so lahko samostojni ali medsebojno povezani.

Ker želimo uporabnikom sistema ODOS kar najbolj olajšati delo, ODOS povezujemo tudi z drugimi sistemi in aplikacijami v organizaciji. Izvedenih imamo že veliko povezav, vedno pa smo odprti tudi za nova povezovanja. Prav povezljivost sistema ODOS z drugimi sistemi in aplikacijami je njegova velika prednost, saj tako omogoča delo in izmenjavo podatkov preko enotne vstopne točke, ki jo predstavlja ODOS. S tem omogoča, da imajo uporabniki, v enem sistemu, dostop do vsega, kar se nanaša na njihovo delo, s čimer zagotovi tudi visoko stopnjo preglednosti in zanesljivosti.

Vaše zadovoljstvo je naša motivacija

Povezani moduli

Prenesite si svoj izvod predstavitvenega letaka

Prenesite predstavitveni letak informacijskega sistema ODOS in odkrijte prednosti in rešitve, ki vam bodo olajšale vaše delo.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in letak bo vaš v nekaj sekundah. Obljubimo, da bomo vaše podatke skrbno varovali ter uporabili zgolj za obveščanje o naših ponudbah in novostih.

  Strinjam se z uporaboosebnih podatkov*

  prikaz brošure za predstavitev modulov sistema odos, na sliki je besedilo: Izberite certificiran in zakonsko skladen informacijski sistem